Lindberg 9616

Lindberg
Κωδικός
9616

Η συλλογή πήρε το όνομά της από τη χρήση ταινιών τιτανίου. Τα επιμέρους στοιχεία κόβονται με λέιζερ από λεπτές πλάκες τιτανίου υψηλής ποιότητας και διαμορφώνονται για να δημιουργήσουν ελαφριά γυαλιά με εντυπωσιακά υψηλό επίπεδο σταθερότητας.

Η συλλογή λωρίδων φέρει όλα τα πλεονεκτήματα του τιτανίου, καθώς είναι υποαλλεργική, εξαιρετικά ελαφριά και ανθεκτική. Οι λωρίδες τιτανίου χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία έξυπνων σχεδίων που είναι τόσο καλοδουλεμένα όσο και ποικίλης εμφάνισης.
Οι πλήρεις μεταλλικές μετώπες της συλλογής strip titanium σας δίνουν μια βελτιωμένη εμφάνιση με ένα σχέδιο που δεν φοβόμαστε να ονομάσουμε - μια σύγχρονη σχεδιαστική δήλωση. Η αδιαμφισβήτητη αισθητική της LINDBERG σε συνδυασμό με την εμφάνιση των γυαλιών πλήρους μεμβράνης έχει ως αποτέλεσμα καθαρά σχέδια με όμορφη απλότητα, που εξακολουθούν να τραβούν την προσοχή στο σχήμα.
Η συλλογή αντλεί έμπνευση από δεκαετίες μόδας, διατηρώντας παράλληλα το σχεδιαστικό DNA της LINDBERG για σύγχρονη λειτουργικότητα. Όλα τα μοντέλα με λωρίδες είναι εξατομικεύσιμα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επιλέξετε το σχήμα, το μήκος των κροσσών και το συνδυασμό χρωμάτων για να δημιουργήσετε τη δική σας προσωπική εμφάνιση.
Οι εσωτερικές στεφάνες από οξική ύλη παρέχουν μια ασυνήθιστη αίσθηση βάθους και διαστάσεων. Κάθε κομμάτι είναι σχολαστικά κατασκευασμένο με ακριβή και δημιουργική χρήση οξικού άλατος και τιτανίου. Επιπλέον, το αυλάκι είναι κομψά χρωματισμένο, γεγονός που δίνει αυτή την επιπλέον διάσταση στα γυαλιά, υπογραμμίζοντας όμορφα το εφέ διαστρωμάτωσης. Αυτά τα στυλ είναι η τέλεια επιλογή αν θέλετε να ξεχωρίσετε με ένα εκφραστικό μέτωπο, διατηρώντας παράλληλα την άνεση και το ελαφρύ βάρος που προσφέρουν τα γυαλιά LINDBERG.
Η συλλογή strip περιλαμβάνει επίσης μοντέλα με οξικές άνω μπάρες - ένα χαρακτηριστικό που συχνά συνδέεται με τη μόδα των γυαλιών της δεκαετίας του '50. Ο κλασικός σχεδιασμός έχει επανερμηνευτεί και μεταφερθεί στον 21ο αιώνα, με τη δυνατότητα προσαρμογής που προσφέρει το σύστημα κατασκευής LINDBERG.
Η βραβευμένη τεχνολογία πίσω από τη χρήση οξικού υλικού από την LINDBERG καθιστά δυνατή την τοποθέτηση των ευαίσθητων εξαρτημάτων χωρίς τη χρήση βιδών, συγκολλητικών ή άλλων μηχανικών τεχνικών τοποθέτησης. Αυτό το κατόρθωμα έξυπνης μηχανικής εξαλείφει το ογκώδες υλικό που συναντάται σε παρόμοια σχέδια. Τα σχέδια ταινιών τιτανίου με ακετάτη επιτυγχάνουν το μέγιστο οπτικό αποτέλεσμα με το ελάχιστο δυνατό υλικό.
Η αλληλεπίδραση μεταξύ των δύο υλικών δημιουργεί μερικά πραγματικά μοναδικά γυαλιά τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Δημιουργήστε το δικό σας τέλειο κομμάτι από μικρά και υπερμεγέθη, στρογγυλά και τετράγωνα σχήματα και από τα πολλά διαθέσιμα χρώματα ακετάτου και τιτανίου.
Τα γυαλιά με μισό σκελετό της συλλογής strip φέρουν μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Η ξεχωριστή άνω ράβδος τιτανίου προσδίδει στα μοντέλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους και μια σχεδόν αιωρούμενη αισθητική. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ελαφριά γυαλιά μισού σκελετού με καθαρή έκφραση.
Ένα βασικό χαρακτηριστικό των γυαλιών ημικυκλικών είναι η άνω μπάρα - τραβάει την προσοχή. Μπορείτε να κάνετε μια δήλωση επιλέγοντας ένα συγκεκριμένο χρώμα και σχήμα με το αρθρωτό σύστημα.
Έχουμε περάσει δεκαετίες κατακτώντας το τιτάνιο. Σήμερα, η εργασία με τιτάνιο είναι μία από τις ισχυρότερες δεξιότητές μας και η τεχνογνωσία μας φαίνεται σε κάθε σχέδιο. Η χρήση πλακών πλήρους τιτανίου για τη συλλογή εξασφαλίζει τέλεια ισορροπία και σταθερότητα.
Με τη χρήση τιτανίου, τα σχέδια μπορούν να ζυγίζουν μόλις 2,9 γραμμάρια. Το εξαιρετικά ελαφρύ βάρος σημαίνει μέγιστη άνεση. Επιπλέον, οι συλλογές ταινιών φέρουν όλα τα πλεονεκτήματα του τιτανίου, καθώς είναι υποαλλεργικές και ανθεκτικές.
Η εφαρμογή LINDBERG ταιριάζει απόλυτα σε κάθε πρόσωπο, καθώς οι κροτάφοι μας διατίθενται σε διαφορετικά μήκη και είναι ρυθμιζόμενοι. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά πολυρυθμιζόμενα εργονομικά μαξιλαράκια μύτης από κατάλληλο υλικό, όπως η ιατρική σιλικόνη, σχεδιασμένα για τη βελτιστοποίηση της άνεσης.
Για να τονιστεί η χειροποίητη ποιότητα της LINDBERG, κάθε κομμάτι αποκτά έναν μοναδικό αριθμό προϊόντος.

Παράδ. έως 30 μέρες
Μόνο %1 έμμεινε
Lindberg 9616-U9 Εξαντλημένο
Lindberg 9616-U13 Εξαντλημένο
Από 475,00 €

Συμβατή επέκταση αρχείου για ανέβασμα: png, jpg, gif, pdf, doc, docx

Χρειάζεστε Βοήθεια;

Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την παραγγελία σας, καλέστε μας στο 22810 83810.

 

6 Άτοκες Δόσεις

Αγοράστε το και με 6 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.

 

Εγγύηση

Το προϊόν αυτό συνοδεύεται από τα πιστοποιητικά γνησιότητας της επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα.

Αγοράζοντας από τα Οπτικά Κοής είστε σίγουροι για τη γνησιότητα των προϊόντων μας αλλά και για την υποστήριξη σε ανταλλακτικά και service.

Αν θέλετε να δείτε αυτά τα γυαλιά από κοντά και να τα δοκιμάσετε, τότε έχετε μια καλή αφορμή για ένα απολαυστικό ταξιδάκι στη μαγευτική Σύρο. Θα σας περιμένουμε με χαρά σε ένα από τα καταστήματά μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή ανησυχία.

Περισσότερες Πληροφορίες
Για ποιόν Άνδρας
Μάρκα Lindberg
Μέγεθος σκελετού 52