Lindberg 8416

Lindberg
Κωδικός
8416

Η συλλογή τιτανίου LINDBERG sun αποτελεί μια νέα προοπτική για τα γυαλιά ηλίου μόδας με τον μοναδικό συνδυασμό κλασικού σχεδιασμού και τολμηρών μοντέρνων κομματιών.
Αγκαλιάστε τη φιλοσοφία της LINDBERG για γυαλιά υψηλής ποιότητας. Νιώστε ελεύθεροι να παίξετε με αμέτρητα εξατομικευμένα σχέδια - είτε προτιμάτε στρογγυλά ή τετράγωνα, μικρά ή υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου, η δεξιοτεχνία της LINDBERG εξασφαλίζει ότι υπάρχει ένα τέλειο ζευγάρι γυαλιά για το μοναδικό σας γούστο.
Ζήστε την εμπειρία της πραγματικής πολυτέλειας. Κάθε ζευγάρι τιτανίων ηλίου δημιουργείται με υψηλό επίπεδο τεχνικής ικανότητας, δίνοντάς σας μερικά από τα πιο όμορφα και άνετα γυαλιά στον κόσμο.
Τα ηλιακά τιτάνια LINDBERG διαθέτουν τους μεντεσέδες μας χωρίς βίδες, ρυθμιζόμενες γέφυρες και την επιλογή σας από διαφορετικά μαξιλαράκια μύτης και μήκη κροτάφων για απόλυτη άνεση.
Τα μινιμαλιστικά σχέδια είναι εξαιρετικά ελαφριά, άνετα και ευέλικτα, ενώ είναι εφοδιασμένα με κορυφαίους φακούς ηλίου για να εξασφαλίζουν βέλτιστη όραση και εξαιρετική προστασία από τη θάμβωση. Μια κορυφαία επιλογή φακών ZEISS με αντιανακλαστική επίστρωση εγγυάται ακραία οπτική ποιότητα και προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία.
Η εφαρμογή LINDBERG ταιριάζει απόλυτα σε κάθε πρόσωπο, καθώς οι κροτάφοι μας διατίθενται σε διαφορετικά μήκη και είναι ρυθμιζόμενοι. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά πολυρυθμιζόμενα εργονομικά μαξιλαράκια μύτης από κατάλληλο υλικό, όπως η ιατρική σιλικόνη, σχεδιασμένα για τη βελτιστοποίηση της άνεσης.
Για να τονιστεί η χειροποίητη ποιότητα της LINDBERG, κάθε κομμάτι αποκτά έναν μοναδικό αριθμό προϊόντος.

Παράδ. έως 30 μέρες
Μόνο %1 έμμεινε
Lindberg 8416-U9 Εξαντλημένο
Lindberg 8416-GT Εξαντλημένο
Από 465,00 €
Χρειάζεστε Βοήθεια;

Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την παραγγελία σας, καλέστε μας στο 22810 83810.

 

6 Άτοκες Δόσεις

Αγοράστε το και με 6 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.

 

Εγγύηση

Το προϊόν αυτό συνοδεύεται από τα πιστοποιητικά γνησιότητας της επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα.

Αγοράζοντας από τα Οπτικά Κοής είστε σίγουροι για τη γνησιότητα των προϊόντων μας αλλά και για την υποστήριξη σε ανταλλακτικά και service.

Αν θέλετε να δείτε αυτά τα γυαλιά από κοντά και να τα δοκιμάσετε, τότε έχετε μια καλή αφορμή για ένα απολαυστικό ταξιδάκι στη μαγευτική Σύρο. Θα σας περιμένουμε με χαρά σε ένα από τα καταστήματά μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή ανησυχία.

Περισσότερες Πληροφορίες
Για ποιόν Άνδρας, Γυναίκα
Μάρκα Lindberg
Μέγεθος σκελετού 53