Lindberg 6554

Lindberg
Κωδικός
6554

Η συλλογή τιτανίου n.o.w. έχει την τέλεια ισορροπία εκφραστικής εμφάνισης και ελαφρότητας με τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν: λεπτές σύνθετες μετώπες και ελαφρείς κροτάφους τιτανίου.
Το μπροστινό μέρος των γυαλιών n.o.w. είναι κατασκευασμένο από σύνθετο υλικό υψηλής ποιότητας. Αυτό το μοναδικό υλικό παρέχει μια πιο απαλή, ημιδιαφανή εμφάνιση που διαθέτει διακριτικά διαφανή γυαλισμένα, ημιδιαφανή ή ματ χρώματα.
Οι καινοτόμες τεχνικές μας κατέστησαν δυνατή την παραγωγή ενός εξαιρετικά λεπτού σύνθετου μπροστινού μέρους, αξιοποιώντας τις ίνες του υλικού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη μεγιστοποίηση της αντοχής και της ευελιξίας.
Τα διάφορα πολυρυθμιζόμενα σχέδια κροτάφων της συλλογής n.o.w. titanium είναι κατασκευασμένα από το χαρακτηριστικό μας τιτάνιο υψηλής ποιότητας. Αυτό παρέχει μια κομψή, μινιμαλιστική αντίθεση στο μπροστινό μέρος και εξασφαλίζει μέγιστη άνεση.
Το εξαιρετικά λεπτό σύνθετο μπροστινό μέρος σε συνδυασμό με τους εξαιρετικά ελαφρούς κροτάφους τιτανίου και τους μεντεσέδες χωρίς βίδες σημαίνει ότι ένα ζευγάρι γυαλιών n.o.w. ζυγίζει μόλις 2,3 γραμμάρια - σχεδόν τίποτα. Και είναι επίσης υποαλλεργικά.
Η συλλογή τιτανίου n.o.w. διαθέτει ένα ευρύ φάσμα μοντέρνων σχεδίων- από κλασικά στρογγυλά σχήματα με λεπτό μέτωπο και διπλή γέφυρα έως τετράγωνα σχέδια με μεγαλύτερο μέτωπο για ακόμη πιο εντυπωσιακή εμφάνιση.
Όλα τα μοντέλα n.o.w. διατίθενται σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Είτε προτιμάτε μια διαφανή και καθαρή εμφάνιση είτε ένα τολμηρό και πιο οπτικό σχέδιο, η συλλογή n.o.w. τα έχει όλα.
Δεδομένου ότι κάθε σετ κροτάφων κατασκευάζεται κατά παραγγελία, σας προσφέρουμε σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες με το σύστημα κατασκευής μας για να σας δώσουμε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Επιλέξτε ανάμεσα σε πολλά χρώματα τιτανίου και διαλέξτε το σχέδιο που σας ταιριάζει. Προσφέρουμε επίσης διαφορετικά μήκη κροτάφων που παρέχουν τη βέλτιστη άνεση. Αν θέλετε να προσαρμόσετε τα γυαλιά τιτανίου n.o.w. ακόμα περισσότερο, μπορείτε να προσθέσετε καλύμματα κροτάφων - διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα.
Για να εξασφαλίσετε την τέλεια εφαρμογή στο πρόσωπό σας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά πολυρυθμιζόμενα εργονομικά μαξιλαράκια μύτης από ιατρική σιλικόνη, σχεδιασμένα για βελτιστοποιημένη άνεση.
Για να τονιστεί η χειροποίητη ποιότητα της LINDBERG, κάθε κομμάτι φέρει έναν μοναδικό αριθμό προϊόντος. Επιπλέον, δεδομένου ότι κάθε ζευγάρι κατασκευάζεται κατά παραγγελία, χαράζουμε το όνομά σας στον κρόταφο των γυαλιών LINDBERG - καθιστώντας τα πραγματικά μοναδικά.
Η εκφραστική εμφάνιση της συλλογής τιτανίου n.o.w. την καθιστά ιδανική επιλογή για το επόμενο ζευγάρι γυαλιών ηλίου σας.

Παράδ. έως 30 μέρες
Μόνο %1 έμμεινε

Συμβατή επέκταση αρχείου για ανέβασμα: png, jpg, gif, pdf, doc, docx

Χρειάζεστε Βοήθεια;

Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την παραγγελία σας, καλέστε μας στο 22810 83810.

 

6 Άτοκες Δόσεις

Αγοράστε το και με 6 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.

 

Εγγύηση

Το προϊόν αυτό συνοδεύεται από τα πιστοποιητικά γνησιότητας της επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα.

Αγοράζοντας από τα Οπτικά Κοής είστε σίγουροι για τη γνησιότητα των προϊόντων μας αλλά και για την υποστήριξη σε ανταλλακτικά και service.

Αν θέλετε να δείτε αυτά τα γυαλιά από κοντά και να τα δοκιμάσετε, τότε έχετε μια καλή αφορμή για ένα απολαυστικό ταξιδάκι στη μαγευτική Σύρο. Θα σας περιμένουμε με χαρά σε ένα από τα καταστήματά μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή ανησυχία.

Περισσότερες Πληροφορίες
Για ποιόν Άνδρας, Γυναίκα
Μάρκα Lindberg
Μέγεθος σκελετού 52