Lindberg 5503

Lindberg
Κωδικός
5503

Είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε την ολοκαίνουργια συλλογή thintanium. Οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί της LINDBERG έχουν ωθήσει τις δυνατότητες του τιτανίου σε νέα ύψη δημιουργώντας μια εξαιρετικά λεπτή συλλογή γυαλιών από τιτάνιο, η οποία επωφελείται από τις ανώτερες δυνάμεις του τιτανίου. Αυτό επιτυγχάνεται με την πρόκληση των τελευταίων και πιο σύγχρονων τεχνολογιών κατασκευής. Το αποτέλεσμα είναι η ολοκαίνουργια συλλογή thintanium που εκκρεμεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας – ένα σαφές σημείο αναφοράς για το μέλλον των γυαλιών τιτανίου. σχεδιάζοντας το μέλλον

Το Thintanium είναι η ενσάρκωση του καθαρού δανικού σχεδιασμού με τη μινιμαλιστική αισθητική του. Οι λεπτές λωρίδες τιτανίου δίνουν στη συλλογή μια μοντέρνα κομψή εμφάνιση που ξεχωρίζει με διακριτικό τρόπο. Τα γυαλιά τιτανίου είναι τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες και η συλλογή περιλαμβάνει τα πάντα, από μοντέρνα στρογγυλά σχήματα μέχρι σχέδια με τετράγωνα άκρα. Το μέλλον των γυαλιών έχει να κάνει με τον καθαρό σχεδιασμό και την εξαιρετική ποιότητα – το thintanium σας προσφέρει και τα δύο.

Το Thintanium πήρε το όνομά του από την επαναστατική λεπτή λωρίδα τιτανίου που αναπτύχθηκε από τη LINDBERG. Η χρήση τιτανίου με τέτοιο μινιμαλιστικό τρόπο κάνει τα σχέδια εξαιρετικά ελαφριά με βάρος μόλις 3,3 g. Η εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση, μαζί με τη νέα σχεδίαση μεντεσέδων χωρίς βίδες, δίνουν στη συλλογή μια ελαφριά και κομψή εμφάνιση. σχεδόν αόρατο Η συλλογή τιντανίου LINDBERG φαίνεται ουσιαστικά χωρίς στεφάνι στην εμφάνιση, ωστόσο εξακολουθεί να διατηρεί τη σταθερότητα μιας πλήρους πρόσοψης από τιτάνιο. Αυτό επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση του εξαιρετικά λεπτού μπροστινού μέρους στο αυλάκι των φακών. Πρέπει να κοιτάξετε προσεκτικά για να κατανοήσετε πραγματικά και να εκτιμήσετε το υπέροχο σχέδιο.

Παράδ. έως 30 μέρες
Μόνο %1 έμμεινε
Lindberg 5503-U9 Εξαντλημένο
Lindberg 5503-P10 Εξαντλημένο
Από 625,00 €

Συμβατή επέκταση αρχείου για ανέβασμα: png, jpg, gif, pdf, doc, docx

Χρειάζεστε Βοήθεια;

Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την παραγγελία σας, καλέστε μας στο 22810 83810.

 

6 Άτοκες Δόσεις

Αγοράστε το και με 6 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.

 

Εγγύηση

Το προϊόν αυτό συνοδεύεται από τα πιστοποιητικά γνησιότητας της επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα.

Αγοράζοντας από τα Οπτικά Κοής είστε σίγουροι για τη γνησιότητα των προϊόντων μας αλλά και για την υποστήριξη σε ανταλλακτικά και service.

Αν θέλετε να δείτε αυτά τα γυαλιά από κοντά και να τα δοκιμάσετε, τότε έχετε μια καλή αφορμή για ένα απολαυστικό ταξιδάκι στη μαγευτική Σύρο. Θα σας περιμένουμε με χαρά σε ένα από τα καταστήματά μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή ανησυχία.

Περισσότερες Πληροφορίες
Για ποιόν Άνδρας, Γυναίκα
Μάρκα Lindberg
Μέγεθος σκελετού 50