Lindberg 1181

Lindberg
Κωδικός
1181

Ένα ζευγάρι γυαλιά οξικού χρώματος είναι το τέλειο αξεσουάρ για να ολοκληρώσει κάθε διαχρονική εμφάνιση, απλό, αλλά κομψό - ένα κλασικό καθημερινό προϊόν. Όπως υποδηλώνει και το όνομά της, η συλλογή acetanium συνδυάζει αριστοτεχνικά το καλύτερο φυσικό οξικό άλας με το χαρακτηριστικό μας τιτάνιο.
Συνδυάζει την εκφραστική εμφάνιση του ακετάτου με τη δυνατότητα ρύθμισης και τα πλεονεκτήματα του τιτανίου. Όλα είναι χειροποίητα και σμιλεμένα για ισορροπία και ακρίβεια. Πρόκειται για μοντέρνα γυαλιά με καινοτόμο σχεδιασμό unisex, που ξεχωρίζουν από την εξαιρετική αλληλεπίδραση των χρωμάτων της μπροστινής όψης από ασετάτ και την κομψότητα των κροτάφων τιτανίου.
Η συλλογή acetanium πρέπει να τη βιώσετε για να την πιστέψετε. Η έξυπνη ενίσχυση της γέφυρας από ασετάτ με τιτάνιο μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε την πιο λεπτή και κομψή γέφυρα από ασετάτ που έχει δει ποτέ κανείς.
Οι βραχίονες της μύτης από τιτάνιο, το προσαρμόσιμο μήκος των κροσσών και τα πολλαπλά ρυθμιζόμενα άκρα των κροσσών καθιστούν τη συλλογή acetanium μία από τις πιο άνετες συλλογές γυαλιών από ασετάτ στον κόσμο. Μορφή και λειτουργία, όμορφα υλοποιημένες.
Το οξικό άλας είναι μία από τις πρώτες συνθετικές ίνες που κατασκευάστηκαν, η οποία αποτελείται από ένα πολυμερές που προέρχεται από πολτό ξύλου ή/και φυσικές ίνες βαμβακιού. Από τα τέλη της δεκαετίας του '40, το οξικό άλας χρησιμοποιείται για γυαλιά. Το υλικό έχει βαθιά στιλπνότητα και υψηλή διαφάνεια και διαθέτει το ευρύτερο φάσμα φινιρισμάτων, από γυαλισμένο έως ματ. Είναι ελαφρύ και υποαλλεργικό, όπως ακριβώς και το τιτάνιο.
Δεν είναι όλοι οι οξικοί χάλυβες ίδιοι. Στη LINDBERG, επιλέγουμε μόνο το καλύτερο φυσικό οξικό άλας - κατασκευασμένο από 80+% βαμβάκι - για ανώτερο χρώμα, μεγαλύτερη αντοχή και τη μεγαλύτερη ποικιλία σχεδίων. Όπως κάθε υλικό που χρησιμοποιούμε, από το τιτάνιο που φέρει την υπογραφή μας μέχρι και τα ρουθούνια σιλικόνης ιατρικού βαθμού, έτσι και το οξικό είναι πλήρως υποαλλεργικό.
Η συλλογή διατίθεται σε ποικιλία σχημάτων και σε μια σειρά από όμορφα χρώματα - από κλασικές vintage εμπνευσμένες αποχρώσεις, όπως το μαύρο ματ και η αβάνα, μέχρι statement, fashion-forward επιλογές σε έντονα πρωτογενή χρώματα. Όπως όλα τα γυαλιά LINDBERG, τα ασετάκια είναι εξαιρετικά ρυθμιζόμενα, καθιστώντας τα τα πιο άνετα γυαλιά από ασετάκι που θα φορέσετε ποτέ.
Η συλλογή acetanium περιλαμβάνει μια πληθώρα επιλεγμένων χρωμάτων. Πρωτογενή, μαύρα, γυαλιά με διαφανή σκελετό, γυαλισμένο φινίρισμα, ματ φινίρισμα - τα σχέδια από ασετάνιο τα καλύπτουν όλα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τον αγαπημένο σας συνδυασμό χρωμάτων από την επιλογή μας.
Η εφαρμογή LINDBERG ταιριάζει απόλυτα σε κάθε πρόσωπο, καθώς οι κροτάφοι μας διατίθενται σε διαφορετικά μήκη και είναι ρυθμιζόμενοι. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά πολυρυθμιζόμενα εργονομικά μαξιλαράκια μύτης από κατάλληλο υλικό, όπως η ιατρική σιλικόνη, σχεδιασμένα για τη βελτιστοποίηση της άνεσης.
Για να τονιστεί η χειροποίητη ποιότητα της LINDBERG, κάθε κομμάτι αποκτά έναν μοναδικό αριθμό προϊόντος. Επιπλέον, δεδομένου ότι κάθε ζευγάρι κατασκευάζεται κατά παραγγελία, χαράζουμε το όνομά σας στα γυαλιά LINDBERG - καθιστώντας τα πραγματικά μοναδικά.

Παράδ. έως 30 μέρες
Μόνο %1 έμμεινε
Lindberg 1181-AK38 Εξαντλημένο
Lindberg 1181-AK39 Εξαντλημένο
Από 435,00 €

Συμβατή επέκταση αρχείου για ανέβασμα: png, jpg, gif, pdf, doc, docx

Χρειάζεστε Βοήθεια;

Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την παραγγελία σας, καλέστε μας στο 22810 83810.

 

6 Άτοκες Δόσεις

Αγοράστε το και με 6 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.

 

Εγγύηση

Το προϊόν αυτό συνοδεύεται από τα πιστοποιητικά γνησιότητας της επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα.

Αγοράζοντας από τα Οπτικά Κοής είστε σίγουροι για τη γνησιότητα των προϊόντων μας αλλά και για την υποστήριξη σε ανταλλακτικά και service.

Αν θέλετε να δείτε αυτά τα γυαλιά από κοντά και να τα δοκιμάσετε, τότε έχετε μια καλή αφορμή για ένα απολαυστικό ταξιδάκι στη μαγευτική Σύρο. Θα σας περιμένουμε με χαρά σε ένα από τα καταστήματά μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή ανησυχία.

Περισσότερες Πληροφορίες
Για ποιόν Άνδρας, Γυναίκα
Μάρκα Lindberg
Μέγεθος σκελετού 58-11