Lindberg 5519

Lindberg
Κωδικός
5519

Είμαστε υπερήφανοι που σας παρουσιάζουμε την ολοκαίνουργια συλλογή thintanium.
Οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί της LINDBERG ανέβασαν τις δυνατότητες του τιτανίου σε νέα ύψη δημιουργώντας μια εξαιρετικά λεπτή συλλογή γυαλιών τιτανίου, η οποία επωφελείται από τις ανώτερες αντοχές του τιτανίου. Αυτό επιτυγχάνεται με την πρόκληση των τελευταίων και πιο σύγχρονων τεχνολογιών κατασκευής. Το αποτέλεσμα είναι η ολοκαίνουργια συλλογή thintanium, για την οποία εκκρεμεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας - ένα σαφές σημείο αναφοράς για το μέλλον των γυαλιών τιτανίου.
Το Thintanium είναι η ενσάρκωση του καθαρού δανέζικου σχεδιασμού με τη μινιμαλιστική αισθητική του. Οι λεπτές λωρίδες τιτανίου προσδίδουν στη συλλογή μια σύγχρονη κομψή εμφάνιση που ξεχωρίζει με διακριτικό τρόπο. Τα γυαλιά τιτανίου απευθύνονται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες και η συλλογή διαθέτει τα πάντα, από μοντέρνα στρογγυλά σχήματα μέχρι ακραία τετράγωνα σχέδια. Το μέλλον των γυαλιών αφορά τον καθαρό σχεδιασμό και την εξαιρετική ποιότητα - το τιτάνιο σας δίνει και τα δύο.
Το Thintanium πήρε το όνομά του από την επαναστατική λεπτή λωρίδα τιτανίου που ανέπτυξε η LINDBERG. Η χρήση τιτανίου με έναν τόσο μινιμαλιστικό τρόπο καθιστά τα σχέδια εξαιρετικά ελαφριά, με βάρος μόλις 3,3 g. Ο εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός, μαζί με το νέο σχεδιασμό μεντεσέδων χωρίς βίδες, προσδίδει στη συλλογή μια ελαφριά και κομψή εμφάνιση.
Η συλλογή thintanium της LINDBERG μοιάζει ουσιαστικά χωρίς χείλος στην εμφάνιση, ωστόσο διατηρεί τη σταθερότητα μιας πλήρους πρόσοψης τιτανίου. Αυτό επιτυγχάνεται με την ενσωμάτωση της εξαιρετικά λεπτής πρόσοψης στο αυλάκι των φακών. Πρέπει να κοιτάξετε προσεκτικά για να καταλάβετε και να εκτιμήσετε πραγματικά τον εξαιρετικό σχεδιασμό.
Η συλλογή thintanium της LINDBERG έχει ήδη επιτύχει αναγνώριση και μέχρι στιγμής έχει κερδίσει δύο από τα πιο περιζήτητα βραβεία σχεδιασμού: "The Red Dot: Best of the Best" - το υψηλότερο βραβείο του διαγωνισμού, που προορίζεται για τα καλύτερα προϊόντα, και το iF Gold Award - το καλύτερο βραβείο από το iF design, όπου η LINDBERG ήταν μέσα στους 75 από τους 10.000 υποψηφίους που έλαβαν την τιμή.
Η συλλογή thintanium της LINDBERG αποτελεί το διακριτό σημείο αναφοράς για το μέλλον των γυαλιών τιτανίου.
Ο νέος μεντεσές από θιντάνιο είναι μια προσεκτικά κατασκευασμένη κατασκευή. Όπως όλα τα σχέδια μεντεσέδων μας, η νέα προσθήκη στην οικογένεια LINDBERG κατασκευάζεται χωρίς τη χρήση βιδών. Τα αλληλοσυνδεόμενα μέρη λειτουργούν μόνο με τη χρήση τριβής για τη δημιουργία της ομαλής αίσθησης, κάτι που επιτυγχάνεται μόνο με εξαιρετικά ακριβή μηχανική.
Το Thintanium φέρει όλα τα πλεονεκτήματα του συστήματος κατασκευής LINDBERG, πράγμα που σημαίνει ότι όλα μπορούν να προσαρμοστούν στις προτιμήσεις και την άνεση σας. Διασκεδάστε εξερευνώντας τα πολλά χρώματα και δημιουργήστε τα δικά σας μοναδικά γυαλιά thintanium.
Η εφαρμογή LINDBERG ταιριάζει απόλυτα σε κάθε πρόσωπο, καθώς οι κροτάφοι μας διατίθενται σε διαφορετικά μήκη και είναι ρυθμιζόμενοι. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά πολυρυθμιζόμενα εργονομικά μαξιλαράκια μύτης από κατάλληλο υλικό, όπως η ιατρική σιλικόνη, σχεδιασμένα για τη βελτιστοποίηση της άνεσης.
Για να τονιστεί η χειροποίητη ποιότητα της LINDBERG, κάθε κομμάτι αποκτά έναν μοναδικό αριθμό προϊόντος. Επιπλέον, δεδομένου ότι κάθε ζευγάρι κατασκευάζεται κατά παραγγελία, χαράζουμε το όνομά σας στα γυαλιά LINDBERG - καθιστώντας τα πραγματικά μοναδικά.
Τα σχέδια από θιντάνιο είναι κατάλληλα για χρωματιστούς φακούς, δίνοντάς τους μια μοντέρνα πινελιά. Εξερευνήστε τις δυνατότητες στον τοπικό σας αντιπρόσωπο LINDBERG.

Παράδ. έως 30 μέρες
Μόνο %1 έμμεινε
Lindberg 5519-10 Εξαντλημένο
Lindberg 5519-107 Εξαντλημένο
Από 535,00 €

Συμβατή επέκταση αρχείου για ανέβασμα: png, jpg, gif, pdf, doc, docx

Χρειάζεστε Βοήθεια;

Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την παραγγελία σας, καλέστε μας στο 22810 83810.

 

6 Άτοκες Δόσεις

Αγοράστε το και με 6 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.

 

Εγγύηση

Το προϊόν αυτό συνοδεύεται από τα πιστοποιητικά γνησιότητας της επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα.

Αγοράζοντας από τα Οπτικά Κοής είστε σίγουροι για τη γνησιότητα των προϊόντων μας αλλά και για την υποστήριξη σε ανταλλακτικά και service.

Αν θέλετε να δείτε αυτά τα γυαλιά από κοντά και να τα δοκιμάσετε, τότε έχετε μια καλή αφορμή για ένα απολαυστικό ταξιδάκι στη μαγευτική Σύρο. Θα σας περιμένουμε με χαρά σε ένα από τα καταστήματά μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή ανησυχία.

Περισσότερες Πληροφορίες
Για ποιόνΆνδρας, Γυναίκα
ΜάρκαLindberg
Μέγεθος σκελετού52-16